Ansager

Idrætsforening

Håndbold


Vi sætter børnene i højsæde og ønsker at skabe mange gode oplevelser for og med børn og unge. 

SIF Ansager Håndbold er et aktivitetsudvalg under Ansager Idrætsforening. 

Vi har placering i Skovlund Ansager Hallen, hvor træningen primært foregår tirsdag og torsdag eftermiddag og aften. Vi rummer hold lige fra de små på Trille Trolle holdet til de mere rutinerede på seniorholdene. 
 

SIF Ansager Håndbold er primært drevet af frivillige. Vores hold og træningstider kan du se under holdoversigt. 

Under SIF Ansager håndbold har vi fire underudvalg. Disse er LykkeLiga Håndbold, som er et samabrejde med Kvie Sø Efterskole. Kvie Sø Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, som f.eks. downs syndrom og autisme. Kvie Sø Efterskoles håndboldhold hedder Team Kvie Sø Håndbold. 

Derudover har vi også et arrangementsudvalg, som står for vores mange arrangementer for medlemmer og byen. Et festudvalg, som står for de sociale arrangementer internt og slutlig har vi et sponsorudvalg, som hjælper os med at holde den gode kontakt til vores sponsorer. Det er dem, der gør alt dette muligt! Støt dem og du støtter os. 
 

   NB! Hvis man som spiller eller træner/holdleder får tildelt et direkte rødt kort under eller en kamp pga. usportslig opførsel, så får klubben efterfølgende en bøde. Denne bøde skal spiller/træner/holdleder SELV betale, da vi som klub på ingen måde støtter op om en sådan opførsel.
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores FB side
Ansager Idrætsforening | 6823 Ansager | Tlf.: +45 2114 7996 | bjakobsen78@gmail.com