Ansager

Idrætsforening

Gymnastik


AIF inviterer til gymnastikopvisning lørdag den 21. marts 2020 kl. 14.30 i Skovlund-Ansager Hallen

Lørdag den 21. marts 2020 afholder Ansager Idrætsforenings gymnastikafdeling gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen. Gymnasterne vil være klar med et forrygende show.

Eftermiddagen vil byde på 7 lokale hold lige fra de yngste gymnaster på ”Tumletimen” til de ældste gymnaster på ”Motionsholdet”. De forskellige hold vil vise både flot rytmisk gymnastik, spring på AIR-track og trampolin.

Skolen
Igen i år har vi et samarbejde med Ansager skole. Det betyder, at 7., 8. og 9. kl. som en del af deres idrætsundervisning, har haft gymnastik på programmet og kommer til gymnastikopvisningen og giver opvisning. Vi glæder os rigtigt meget til at få besøg af eleverne og deres lærere.

Udover de lokale hold giver 2 gæstehold opvisning. DGI Sydvest - Juniortræningsholdet Bramming er et hold fra 14 år og opefter og DGI Sydvest Ung Vest er et hold med for unge i alderen 16-19 år. Begge hold har ca. 110 gymnaster på holdet og holdene har tilsammen 16 gymnaster, som er fra Ansager. Deres opvisninger vil med sikkerhed være tempofyldte og med gymnastik af høj kvalitet!

Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag med stemning, god musik og underholdning for hele familien.


Vi byder hermed såvel nye som gamle gymnaster velkommen til sæsonen 2019/2020 i AIF.
Gymnastik træningstimerne finder hoved sagligt sted på Ansager skole og i minihallen ved Skovlund Ansager Hallen.


Træningstiderne kan ses her så snart udvalget har det klar.

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores FB side
Ansager Idrætsforening | 6823 Ansager | Tlf.: +45 2114 7996 | ansagerif@gmail.com